вівторок, 4 березня 2014 р.

I'm Ukrainian and I'm a free person!

I don't want to write about bad things in this blog, but unfortunately it's part of my life... During the second week I go to sleep late. I'm worried about Ukraine - about my country. Of course, I hope that everything will be fine, and there will be peace. We finally won the right to a normal life, but ambitious and powerful russian man intervened in our life and in our country. Do we need overthrow another dictator in order to live well? I don't want to offend anyone, but I think that Ukraine has the right to decide their own problems without the intervention of Russia.
I'm watching the news and reading twitter all day. I forgot about work, leisure and films. I live with thinking about has happened in Kiev, and now about is happening in the Crimea. I was born in Russia, I have Russian roots, my mom and my family are Russian. I speak Ukrainian and Russian. Oh yeah, and in English too. I live in Western Ukraine and I love my country. I 'm proud of myself when I carry Ukrainian flag and sing Ukrainian anthem. I am NOT a radical! I'm Ukrainian and I'm a free person! I want and I will live the way I'll decide myself. And no one will point me how to live, and won't decide for me. 
I love all of you and wish you good and joy! 
Glory to Ukraine!

Не хочу писать о плохом в этом блоге, но это, к сожалению, часть моей жизни… Я уже вторую неделю не могу уснуть допоздна. Я переживаю за Украину, за свою страну. Конечно, я надеюсь, что все будет хорошо, и будет мир. Мы наконец-то завоевали право на нормальную жизнь, но тут вмешался амбициозный и властный русский человек. Неужели, чтобы жить нормально и так, как мы хотим, нам нужно свергать еще и чужого диктатора? Я не хочу никого обидеть, но мне кажется, что Украина в праве сама решать свои проблемы, без вмешательства России.
Я целыми днями смотрю новости и читаю твиттер. Я забыла, что такое работа, отдых и кино. Я живу тем, что происходило в Киеве, а теперь и тем, что происходит в Крыму. Я родилась в России, у меня русские корни, моя мама русская и моя семья тоже русская. Я говорю как на украинском языке, так и на русском. Ах да, и еще на английском. Я живу в Западной Украине и люблю свою страну. Я горжусь собой, когда я несу флаг Украины и пою украинский гимн. Я НЕ радикалка и НЕ бандеровка! Я Украинка, и я свободный человек! Я хочу и буду жить так, как решу сама. И никто не будет мне указывать, как жить, и не будет решать за меня.
Я всех люблю и желаю всем добра и радости!
Слава Украине! 

  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Linkwhithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...